INITIATIEFNEMERS

Gezichten Sales In Zicht

Ellen Ten Holter ontwikkelde samen met Ellen Vastenholt Sales In Zicht. Zij merken tijdens hun werk als salestrainer en managementcoach, dat er vaak verwachtingsvol gewerkt wordt aan verbetering, terwijl er geen helder beeld is van de kern van het probleem. Vanuit de wens om op een heel praktische en snelle manier éérst te analyseren en pas dán met de oplossing te komen, is Sales In Zicht ontstaan. Met het spel Sales In Zicht bieden zij organisaties de mogelijkheid om met inzicht en overzicht heel gericht te werken aan verbetering.

 

Ervaring en achtergrond initiatiefnemers

Ellen Vastenholt en Ellen Ten Holter zijn beide specialist op het gebied van sales. Samen hebben zij in totaal ruim veertig jaar sales ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende functies in diverse branches. Van accountmanager, salesconsultant tot leidinggevende aan salesteams. Deze uitgebreide werkervaring maakt dat hun aanpak als praktisch en resultaatgericht wordt ervaren.

 

Voor Sales in Zicht hebben Ellen en Ellen hun krachten gebundeld. Ellen Ten Holter heeft met CommUnik haar eigen training- en adviesbureau en Ellen Vastenholt werkt als freelance trainer. Zij richten zich beide vooral op de ontwikkeling van (sales) organisaties en hun medewerkers. Dit doen zij in de vorm van advies en begeleiding, training en coaching. Meer informatie vindt u via www.communik.nl.

 

 

Contactgegevens

T  0162 - 51 12 01

E  info@salesinzicht.com