TOEPASSINGEN

Organisaties

Inzicht in uw salesvraagstuk krijgt u door het spelen van het spel Sales In Zicht. U speelt het spel onder begeleiding van gecertificeerde Sales In Zicht begeleiders. U ziet binnen drie uur verbanden tussen uw manier van ondernemen en de pijlers van succes. Samen krijgt u de inzichten die u leiden naar het vergroten van uw salesresultaten.

U kunt Sales In Zicht spelen als:

 • Eindverantwoordelijke voor de salesresultaten van uw bedrijf;

 • Management en managementteam;

 • Salesteam.

 

Trainers & Adviseurs 

Op een unieke manier inzicht geven in het salesvraagstuk van klanten, dat kunt u als gecertificeerd Sales In Zicht begeleider. U wordt tijdens een intensieve trainingsdag opgeleid tot vakkundig begeleider van het spel. U leert tijdens deze certificeringstraining alle achtergronden en gebruikstoepassingen van Sales In Zicht. 

 

Na het succesvol afronden van deze trainingsdag bent u in staat om samen met de klant maximaal resultaat te behalen uit het uitgekiende spel. Als Sales In Zicht begeleider bent u exclusief gemachtigd om via CommUnik volgens de Sales In Zicht formule te werken. U bent hiermee verzekerd van een verfrissende en vernieuwende werkwijze waarmee u zich onderscheidt en uw klanten verrast, zo werkt u beiden aan het verbeteren van uw salesresultaat.

 

 

Contactgegevens

T  0162 - 51 12 01

E  info@salesinzicht.com